Perunding Pemasaran Online

Perunding Pemasaran Online

Google Ads

Google Ads adalah suatu platform pengiklanan yang disediakan oleh Google (enjin carian terbesar di dunia) dimana anda boleh mengiklankan perniagaan secara berkesan melalui kaedah search ads, display ads, video ads, YouTube Ads dan Gmail Ads.

Facebook Ads

Facebook adalah salah satu media sosial yang menghubungkan seseorang dengan rakan-rakan yang lain. Dengan memiliki lebih daripada 23 juta pengguna di Malaysia sahaja, sememangnya Facebook Ads mempunyai pasaran pengiklanan online yang sangat luas & berkesan!

Instagram Ads

Instagram mempunyai pengguna yang rata-rata adalah golongan muda & berpusat di kawasan bandar. Dengan trend perniagaan sekarang yang memasarkan perniagaan mereka khusus untuk golongan ini, maka sememangnya anda akan rugi jika tidak memanfaatkannya!

Pemasaran Emel

Emel adalah salah satu platform perhubungan yang membolehkan pengguna mengirim pesanan kepada penerima. Kini, memiliki akaun emel menjadi satu keperluan bagi rakyat Malaysia. Hantar iklan perniagaan anda melalui e-mel untuk dapatkan maklum balas penerima!

Chatbot

Merupakan perbualan automatik. Bina pelbagai aturan & susunan chatbot yang mesra pelanggan. Anda boleh masukan gambar, video, emoji, & lain-lain. Sesuai untuk anda yang kesibukan atau sering berulangkali menerangkan butiran yang sama kepada pelanggan.

Pengiklanan Lain

Terdapat platform pengiklanan online lain yang turut mempunyai tarikan dan komuniti pengguna yang ramai. Antaranya ialah Mudah, Majalah, Recommend, ServisHero, Kaodim & lain-lain. Gunakan potensi platform ini untuk mengmbangkan jenama perniagaan anda!

Berminat Dengan Servis Kami?

Lakukannya dengan 3 proses mudah

Pilih Servis

Pilih servis dan pakej yang anda mahukan.

Hubungi Kami

Hubungi / WhatsApp kami terus. Talian jualan kami beroperasi sepanjang 24 jam

Projek Mula

Butiran lanjut & saranan akan diberi. Setelah setuju, bayaran dibuat setelah invois diberikan & projek boleh mula.
PROMOSI PKP
RM450 untuk web biasa
RM800 untuk web e-commerce

Hubungi kami:011-56256388